Objednávky prijímame len telefonicky na čísle 0910 479 891 alebo osobne na prevádzke podľa otváracích hodín

Len čerstvé je naozaj chutné

Len čerstvé je naozaj chutné

Ako rodinný podnik, ktorý je na trhu už vyše 20 rokov dodávame čerstvé produkty zákazníkom v štyroch mestách, celkovo na šiestich prevádzkach.

Počas tohto obdobia sme sa len utvrdili, že naozaj chutné je len to čo je naozaj čerstvé a preto keďže neradi pracujeme s mrazenými polotovarmi, všetko si každý deň niekoľkokrát denne pečieme sami priamo na našich predajniach a ďalej pripravujeme čerstvé priamo pred očami zákazníka.

Aby sme Vám priniesli čo najvyššiu kvalitu spolupracujeme s poprednými špecialistami v oblasti pečenia z Rakúska, ale samozrejme nikdy nepohrdneme ani lokálnymi dodávateľmi čerstvých surovín potrebných pre prípravu ponúkaných sendvičov, sladkého pečiva, sladkostí...

Keďže každý špecialista na pečenie investuje prozreteľne do budúcnosti preto aj my investujeme pravidelne do nových technológií, receptúr a zamestnávame už viac ako 100 zamestnancov a tendencie sú neustále rastúce. Samozrejme nezabúdame ani na tých, ktorí mali v živote menej šťastia a snažíme sa pravidelne pomáhať neziskovým organizáciám starajúcim sa o rodiny, ktoré sa ocitli v hmotnej núdzi.

S kolektívom Bagetérie je Vám svet pečenia otvorený.